Tõstan vägivaldselt hr.
kalifa, kolmandal foorumiga liitumisaastal, postitatud kirjatöö ka siia teemasse sest tellimustööna ta siia ju kuulub - saab lugejatele ehk rohkem selgeks millele vihjatakse...
kalifa kirjutas: "Sooviti siis mõningaid mõtteid.
Minu arvates on päästeteenistusel veel vedanud, sest saavutati pool võitu- töötasu tuntav kasv on toonud komando mehi täis!, kes soovivad ka sellise graafikuga selle raha eest tööl käia- napilt läks, sest valitsus ei taibanud majanduse tegelikku seisu ja nüüd võib vaid oma kukalt sügada.
Praegu rakendatav lisatasude-ületundide kärbe jääb siiski lahjaks ja see alla kirjutatud valitsuse ametiühingu lepe ei võimalda oluliselt töötasu vähendada, samas ei saa AÜ ka hakata seda tööaja muutmist taotlema- siin ei ole Teile toetust tulemas.
Olles ise praegu erafirmades ja nähes tööturul toimuvat, võin Teie nõudmist küll mõista, kuid ajastus ja olukord on selleks ebasobiv: tahtjate järjekord on ukse taga, Väike-Maarjas saab kohe vanempäästjaks ja seda riikliku kvalifikatsioonitunnistusega, mis mõnes mõttes on kõvem sõna, kui töötatud aastad. Kes väga hakkab komandos jalgu trampima, peab lahkuma, aga töökohtadega on praegu raske!
Olles teadlik kokkuhoiu suunistest, siis põhiliselt läheb see ju reapäästjatest mööda, kahju muidugi ära jäävatest koolitustest(autojuhikursused), sest praeguse aja märksõna on õppimine!
Minu arust olete oma võimaluse- ise olukorda muuta- käest lasknud ja järgmist praeguse juhtkonna ajal ei tule, sest mutrikesed suure auto suunda ei mõjuta(lõuna lühike vahetus)!
Jälgin ka edaspidi siin toimuvat ja ehk kuskil päevadel veel näeme!"
Võib jääda mulje, et mina olen kõikide seisukohtade vastaline juba põhimõtteliselt aga siiski ei saa nõustuda paljude ülalesitatud seisukohtadega. Veidi kaootiline ja "hüplev" on kogu jutt - ilmselt ei ole kirjutajal olnud piisavalt aega olnud oma mõtete korrastamiseks. Lõpuks jäi ikkagi vastuseta küsimus mida hr.
kalifa pidas silmas lasteaeda mainides? Mujal töötades võib tõesti tunduda, et mis vahet - kas 24 või 12. Ja mida me siis ise tahtsime? Endise päästeala inimesena peaks ju ometi olema üldine meeleolu teada. Ja veel - kui oled rohkem teadlik kokkuhoiu kohtadest siis võiks ju teisigi valgustada?! Mida pidasid silmas olukorra ja võimaluse käest laskmisest rääkides? Kas aega enne 12´le üleminekut? Siis tuleks natuke tuhka ka oma pähe raputada - tol ajal olid ka ise aktiivsem tegija... A/Ü poolne tugi või mitte? Õigem ja tõhusam muidugi oleks kui meil oleks oma usaldus/kõneisikud (nt. igast regioonist üks) kes tõrjujaid esindaks. Praegust soovi 24h tagasiminekuks ei nimetaks "jalgade trampimiseks" sest ühte serva pidi on ju ka see kokkuhoid. Ja
Orm´i toodud näitel on ka mujal mõistetud selle korra ebasobivust - lihtsalt meil ei ole kedagi kes teeks eelmisele aastale adekvaatse analüüsi - "kindralite" poolt esitatud väited ei ole kõige objektiivsemad...
Kõige lõpuks: "mutrikesed" siiski muutsid auto suund - infoks Sulle: Lõuna varsti juba kuu aega "pika" graafiku peal!