PostitusPostitas Raido Haas » 18:39, 08 12 2009
Mul tulevad meelde mu enda sõnad mis ma ütlesin Andreas.R-le kui ta meil Kohila komandos külas käis. Jutt läks ka nö. nende peale kes meil veel A/Ü liikmed pole, et kust seda põhjust otsida, et miks nad liikmed pole ja samas miks just nüüd A/Ü liikmeskond on niivõrd jõudsalt kasvanud. Teisele küsimusele on lihtne vastata, kasvas selle pärast, et tekkis reaalne võimalus 24 graafik tagasi saada. Esimene küsimus aga miks see 1/3 veel A/Ü liikmed pole, vastasin sellele küsimusele oma vaatenurgast. Kuna eelmistel aastatel on A/Ü iga kord endale vastu rinda tagunud, et meie läheme ja teeme aga igakord tulnud kõrvad lontis tagasi(ehtne näide sellest, et ülemuse jutule minnakse enda mõttega aga tagasi tullakse ülemuse omaga) seega paljudel pole A/Ü tegemistesse usku. Jällegi tuleb nentida, et suures plaanis on läinud nii nagu alati. Oleks läinud palju sitemini kui Andreas poleks ähvardanud näljastreiki teha, sellisel juhul me räägiks täna ikka 110 inimese koondamisest. Oli juu konkreetselt näha, kui ennem ajasid poliitikud sooja õhku suust välja, siis peale Andrease käiku hakati tegema meediasse avaldusi sellest, et raha leitakse. Hea on teada, et meie eest kõnelejate seas on põhimõttelisi mehi aga kahju, et nad vähemuses on. Kui Ivo siin ähvardas, et surub Läänele 12tunnised vahetused siis mina ise oleks kahe käega poolt kuna selle graafikuga jään Türi põhimõtete juurde mitte ei lase endast üle sõita. Eriti pläss asja juures on see, et need mitte nii "põhimõtetega" mehed ei julge umbusaldust avaldada, mis tegelikult on ühehäälselt samuti Türil vastu võetud otsus ja on olemas praeguste sündmuste käigu juures ka igati alust seda teha. Siit jõuan esimese küsimuse juurde otsaga tagasi. Tore, et meid A/Ü nii palju oli aga kahju, et teatud usaldusisikud meie ootuseid taas petsid ja meie peamise trumbi, suur liikmeskond, ära andsid. Sest pole juu vahet kas meid on seal 100 või 1000 kui MEIE usaldatud isikud ei suuda MEIE põhimõtete eest seista.