Nii nagu lubasin olen "mõttepuhkusel" - foorumist... Midagi ei ole parata kui mul on asjade kohta oma arvamus ja ka tahtmine see välja öelda. Ja kui see arvamus on kriitiline süsteemi toimimise efektiivsuse suhtes siis sinna ei saa ma küll midagi teha... Saan tõesti toimidagi nii nagu olen teinud - lõpetanud kommenteerimise ja seda suuresti põhjusel, et sama kasumlik oleks oma värskelt paberile pandud mõtted ahju visata - keegi kaasa ei mõtle - järelikult ollakse rahul selle stagnatsiooniga mis meie alal võimutseb... Viimasel ajal on taas mõned ilmekad näited "tegelikust elust" kuuldavaks saanud aga keegi isegi ei tõstata teemat... - pean silmas käskkirja selle kohta mis puudutas lennuõnnetuse sündmuste üleeestilist jälgimist ESTER´i kaudu... Vene aeg tuleb vägisi tagasi... Selle kohta tõi üks staažikas pritsimees näite kus nõuka ajal põles 90 t vastvarutud heina küünis ära aga kirja läks, et põles 3 t vana põhku... Paraleel eelnenuga - ei ole kellegil vaja teada mis toimub! Siis saab rahulikult "ämbreid" kolistada!!! Kibestumine?

Võib-olla...
Ja siit
Pauluse kirjutise juurde... Vastan talle väljavõttega ühest teisest teemast:
Re:
Töökorraldus 2010 Kõik 2010 palgad/24h?/koondamised?
Postby Ivo » 04.12. 2009. 05:56
Mina
Ivo Paulus
Tõin Teile 24
On ta siis 22/2 või mingi muu summa.
Kui ei meeldi
Siis
On võimalikud erisused
Regiooniti hääleti Põhi, Ida- Lõuna - poolt
(Ramon oli ka vastu - Põhi ei olnud ühtne! / minu lisandus)
Reinberg Lääne esindaja - peausaldusisik vastu
Taul (sitt 24) poolt (Hääl ei loe. kuna on puhkusell)
Aga komandode erisusi pole
Nii, et Lääs jääb 12
Võidelge oma võitlemised ära
(Tahate näha, ma surun selle12 Teile ministeeriumis läbi)
(Selles, et sa Ametis "oma jope" oled ma peale 3-4. dets. 2009 ei kahtlegi! / minu lisandus)
Ivo
Samas, Lääne keskkomandod ja opid tahavad 24 - mis teil toimub? Kes Teie eest otsustab?
Ivo
Ivo
Re:
Töökorraldus 2010 Kõik 2010 palgad/24h?/koondamised?
Postby Andreas.R » 04.12. 2009. 08:58
Revolutsioon õgib oma lapsed...
Ma ei väidagi Ivo´le vastu, et midagi oleks kuidagi teistmoodi olnud - vast ehk niipalju, et Põhi jagunes kaheks. Seega kaks delegatsiooni liiget jäid kindlaks Türil vastu võetud käitumisjuhistele. Paluks mitte külvata meeste hulgas segadust, et nad sellega olid 24h vastu. Otse vastupidi - nad olid 24/72 poolt kus kõik tunnid on tööaja sees ja tundidest kaks tasustatud 25%´ga. PA variandi vastuvõtmise järel saadi ühtemoodi aru, et see pakkumine on lepingutingimusi halvendav (juristi palvel otsustati siiski kasutada sõna kitsendav).
Võid täitsa rahulik olla - keegi ei võta Sult seda medalit, et just Sina tõid meile selle graafiku. Kuigi Sa ei ütelnud minu mäletamist mööda kohtumise jooksul mitte ühtegi lauset... Ilmselt olid teinud siis eeltööd ja kohtumine oli vaid vormistamise küsimus...
Keda ma siis esindan? Olen siiamaani ikka öelnud, et Türi PK´d.
Kunagi ei ole väitnud, et olen Lääne peausaldusisik. Seda tegid siin Sina. Jah, kandidaadina olin selleks küll üles seatud aga olen juba mõni aeg tagasi teavitanud Kalle´t sellest, et taandan enda kandidatuuri...
Loodan väga et, selleks,et mind mõistetaks ei pea ma hakkama kirjutama kahe-kolmesõnaliste lausetega...
Mida peab päästjate foorum hakkama peale teadmisega mis sa 23 aprillil teed? Ja mis peavad Türi PK mehed selle teadmisega tegema? Või on see personaalne teade mulle? Mind igaljuhul sel päeval Türil kahjuks ei ole - seepärast kui tahad oma "mulli" mida sa nii mõneski komandos oled ajanud ka Türil puhuda jääb see minust kuulmata - ja ega ma midagi küll ei kaota...