rikas riik, parem palk!

Siin siis sellest mida meil taskus ei ole.
kalju
Postitusi: 206
Liitunud: 09:19, 13 02 2006
Asukoht: endine Harjumaa
Kontakt:

Re: kaljule

Postitus Postitas kalju »

jaan kaera kirjutas:. huvitav on asja juures ka see, et madalad mehed said asjast nii aru, et palgatõus on jaanuarist tulekul, aga SUURED ISAD teadsid juba ammu, et palgatõus on toimunud, ja seda juba möödunud aasta oktoobrikuus
Üldiselt ei meeldi foorumites anonüümsete inimestega vaielda, aga....
Arvan, et tegu tõsise kommunikatsiooniprobleemiga. Julgen väita, et meie komandos küll keegi ei lootnud enam jaanuaris palka juurde saada. Otsi mind üles ja arutame asja verbaalselt.
Madala palgaga surmani välja! (Muidugi mitte minu surmani)
jaan kaera
Postitusi: 133
Liitunud: 17:37, 06 04 2006
Asukoht: harjumaa
Kontakt:

äran`d pahanda

Postitus Postitas jaan kaera »

küllap said aru, ja teised ka, et ega see jutt ole ikka nii isiklik ühti, et solvuda. lihtsalt haakus niimoodi. tean, et kui Sinust sõltuks, ei oleks vaja siin valjult viriseda, olukord oleks kontrolli all ja mehed rahul. vaatamata sellele, hakkab kala ikkagi peast mädanema ja seega on pealinna üks vaatamisväärsusi pakkuv piirkond paksu, hingematvat haisu täis. peab leidma hea mooduse, kuidas sellest lahti saada!?! mina isiklikult arvan, et olen optimaalse lahenduse leidnud - MINA LÄHEN 4. MÄRTSIL VALIMA!!!
edu ja mõnusat talve!
me lähme rukist lõikama...
kukekas
Postitusi: 41
Liitunud: 17:54, 05 02 2006
Kontakt:

Postitus Postitas kukekas »

Läheks valima küll aga keda sa sealt valid.Võta üks ja viska teist.Reformikad keerasid päästeseaduse lugemise kihva,Kesikud lubavad utoopilist palgatõusu meile mis on kindlasti ainult lubadused valimisteks,Rahvaliit on samuti ainult lubaja,jne.Kõik mis nad suust välja ajavad on ju ainult mullikesed.Lubadustega korteri üüri ei maksa ja naist poodi ei saada.
tulehull
Postitusi: 125
Liitunud: 11:59, 10 02 2006
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Postitus Postitas tulehull »

Ärge uskuge lubadusi.On ju Laanet ja Andsip lubanud mõlemad,et alates 01.01.2007a hakkavad kõik sisejulgeoleku töötajad saama 7500EEKi kuus,kui kus see on[esimene ja teine grupp}.Käimas on uued valimiseelsed lubadused,mis iseenesest on ilusad,kuid uskuda ei saa enne kui eelmised lubadused on täidetud Ärge valige keski ega reformi. Ärge uskuge hülge möla,nii ütleb vanarahvas.
kalju
Postitusi: 206
Liitunud: 09:19, 13 02 2006
Asukoht: endine Harjumaa
Kontakt:

Re: äran`d pahanda

Postitus Postitas kalju »

jaan kaera kirjutas:MINA LÄHEN 4. MÄRTSIL VALIMA!!!
edu ja mõnusat talve!
Igati kiiduväärt tegevus! Teistele teadmiseks, et just kõige hullem ongi jääda kõrvalseisjaks. Mingi seisukoht peaks ju inimesel olema. Selge, et "üks pätikamp" seal Toompeal on, aga samas saame need seekord valimata jätta, kellele meie (päästjad) korda ei lähe.
Madala palgaga surmani välja! (Muidugi mitte minu surmani)
reinuvader
Postitusi: 77
Liitunud: 09:33, 23 03 2006
Asukoht: valgamaa
Kontakt:

Postitus Postitas reinuvader »

Tere!ütlen kohe,et ärge võtke seda kui valimis propakandat ja isiklikult ei oma eelistust ei ühe ega teise erakonna suhtes kuid kui rääkida üksikisikutest siis kuulates neid valimis debatte ja varasemaidki interviusi nii teles-riigikogu saalis-kui raadios on jäänud mulle silma hr,H.Nestor...huvitav kust pärinevad tema teadmised ka üsna üksikasjalikult päästesüsteemis toimuvasse??ka eilses õhtuses valimisfoorumis oli tema ainuke kes puudutas ka päästjaid ja ütles otse välja,et käesolev nn palgatõus oli pea olematu.
komandopealik
Postitusi: 30
Liitunud: 10:19, 25 01 2006
Kontakt:

Postitus Postitas komandopealik »

Nestoriga tõesti selline lugu, et Ta meie suhtes suhteliselt heal arvamusel. Riigikogus peale Päästeteenistuse seaduse teist lugemist Nestori sõnad:
Nii et selle seadusega tegelikult oleks vaja veel teha hulga tööd, enne kui ta mõistlik on. Sellepärast, ühtpidi me siin pensionisätetega kõik kaitseme päästjaid ja see on õige, aga teisest küljest, vabandage mind, keeratakse neile siin küll, võrreldes täna olemasoleva olukorraga tegelikult käru.
See pole propakandaks mõeldud ja teemast hakkab ka vaikselt välja kiskuma, kuid reinuvaderi postitusele mõeldes ja järele mõeldes tõesti aru saada, kes päästesüsteemist natuke jagab....
ruudolf06
Postitusi: 145
Liitunud: 19:08, 05 02 2006
Asukoht: TÕRVANDI
Kontakt:

Postitus Postitas ruudolf06 »

hr Nestor suhtleb väga tihedalt päästeameti ametiühingu esindaja Kalle Liivamäega.eks seepärast ole ka asjad teada.minu arvamus on küll selline,et need on mehed,kes vähemalt asja üritavad ajada.minu hääl neile.ülejäänd põhulõuad on sellisel seisukohal,et mida vähem pritsumees saab,seda parem ja parem veel,kui ta peale maksaks sellise auasja eest-nagu eesti vabariigi pritsumeheks oleku eest.
e.torro lihtne pritsumees aastast 1995
kalju
Postitusi: 206
Liitunud: 09:19, 13 02 2006
Asukoht: endine Harjumaa
Kontakt:

Postitus Postitas kalju »

Seoses selle valimisega julgeksin tsiteerida ja veidi mugavdada ühte Villu Tamme teost;



Värisevad kõigil käed ja pinge all on meel
Suure maa on haaranud ...... maania
Kuid vaadake - te näete et sama on süsteem
........... pole muud kui uus kampaania

Rahvas kas te mõtlete et nüüd on vabadus?
Jumalikku valgust kiirgab suure juhi vari
.............. pole olnud rahva algatust
Kuid rahvas jookseb tema järel nagu lambakari

Ma ei usu ............
Ma ei usu .................
Kõik need ümberkorraldused
On suurejooneline pettus


P.S. Sama tekst kehtib kõigi erakondade kohta
Madala palgaga surmani välja! (Muidugi mitte minu surmani)
jaan kaera
Postitusi: 133
Liitunud: 17:37, 06 04 2006
Asukoht: harjumaa
Kontakt:

Postitus Postitas jaan kaera »

korras! vedru on maha käinud. rahulikult ja soliidselt, nagu alati, oleme leppinud järjekordse tillisttõmbamisega - ega see esimest korda ole ja ega viimaseks ka jää! mis edasi!!!??? tuleb järjekordselt lõuad pidada ja edasi teenida. aga kellelegi tahaks ikka, kod. Hemingway moodi, lüüa hingekella. kellele siis!!?? eks neid, jobusid, ole üksjagu ja igaüks meist peab ISE oma valiku tegema.
Ivo - meie au ja lootus, nüüd on Sinul aeg suu lahti teha ja olla meie kõigi suur juht ja õpetaja.
VALIMISTENI ON JÄÄNUD LOETUD PÄEVAD! ON OTSUSTE TEGEMISE AEG!!!
mõnusat talve jätku!
me lähme rukist lõikama...
Laaniste
Postitusi: 55
Liitunud: 11:27, 09 06 2006
Asukoht: Tln
Kontakt:

Postitus Postitas Laaniste »

Kui rääkida valimislubadustest, siis esmaspäevases (19.02) Äripäevas oli toodud väike ülevaade erakondade valimislubaduste maksumusest.
Ainuke, mida see tabel näitas, on see, et palgatõusu lubades pole erakondadel õrna aimu ka, mis summasid selleks vaja on. Nii, et ainult nende lubaduste järgi ärge küll oma valikut tehke :)

Mõned näited ka erakondade lubaduste hindade määramisel:

Rahvaliit - politsei-, pääste- ja kiirabitöötajate palga tõstmine kahekordseks - 20 miljonit

IRL - politseinike ja päästajate palga kahekordne tõus - 68 miljonit

Keskerakond - tõsta avaliku sektori keskmine palk 25 000 kr peal - 1 miljard

Reaalselt said 2007.a riigieelarvest politsei, pääste ja piirivalve palga tõstmiseks juurde lisaraha u 340 miljonit krooni ja sellega prognoositi keskmise palga tõusu u 20%. Siit järeldus, et palga tõstmiseks 2006.a tasemelt 100% oleks olnud vaja u 5*340 = 1,7 miljardit! 2007.a tasemelt 100% tõstmine on juba veel kallim, u 2 miljardit.
Ehk siis näiteks Rahvaliit eksis oma prognoosiga 20 mln u 100-kordselt :)

Samuti on Keski lubadus tõsta 1 miljardi eest avaliku sektori keskmine palk 25 000 peale väga mööda. Kui 2 miljardi eest saaks pääste, politsei ja piirivalve palgad u 20 000 peale, siis terve avalik sektor 25 000 peale maksaks nii 5-10 miljardit vast.
ruudolf06
Postitusi: 145
Liitunud: 19:08, 05 02 2006
Asukoht: TÕRVANDI
Kontakt:

Postitus Postitas ruudolf06 »

vaatasin siis eile valimisstuudiot ja imestasin,kui kehvalt liigub meie riigis info.hr Laanet hõikas maha,et pritsumehe miinimumpalk terves Eestis on 7500.-EEK-i.vaadates aga meie palgajuhendit ja jaotamist kruppidesse siis seal pole küll kõige väiksema palgaastme juures numbrit 7500.- millest algaks palga arvutamine ja tõuseks järgmistes kruppides.ei saa mitte aru,kas valetab hr.Laanet või olen ma näinud mingi teise riigi palgajuhendit.kui keegi teab siis palun selgitage mulle,kust tulevad sellised erinevused.aitäh vastuse eest.
e.torro lihtne pritsumees aastast 1995
reinuvader
Postitusi: 77
Liitunud: 09:33, 23 03 2006
Asukoht: valgamaa
Kontakt:

Postitus Postitas reinuvader »

Hommik!juhtusin sama saadet vaatama ja mind hämmastas täpselt sama asi mis sindki hr:Rudolf.asi oli ju veel ka nii,et saatejuht tegi täpsustuse ja ütles,et pritsumehed saavad nn suure palgalubamise tuhinas kätte mingid 4500eek,i.....tõstis Laanet näpu ja kategooriliselt parandas saatejuhti ning mainis,et eestis pole enam mitte ühtegi kasvõi alam-astme tuletõrjujat kelle min palk ei algaka 7500!!??
Ja täpselt sama teab Ansip,teab sise min ametnikud...teab valitsus,teab üldsus...aga see pole ju tõde,seega levib totaalne väärinfo.....kuid paljas lihtne tuletõrjuja ei saa ju lükata seda infot ümber....nüüd peaks kella lööma Päästeamet,Hr.Timberg jne....kuid miks istuvad nemad vait???
hjarg
Postitusi: 65
Liitunud: 10:08, 16 10 2006
Asukoht: LEPK
Kontakt:

Postitus Postitas hjarg »

Nagu ma siin juba kord maininud olen, siis kõige suuremad käärid tulevad tegelikult sellest, et siin loetakse palku kahte erinevat moodi.

Kõigepealt ministrid ja muud asjapulgad võtavad asja koos maksudega. Kui Laanet veel on nii tore inimene ja lisab sinna juurde 33% sotsmaksu, siis on palgad tõesti isegi suuremad kui 7500.


Samas, teie võtate keskmiseks raha, mille te reaalselt kätte saate ning toda on hoopis vähem.
ruudolf06
Postitusi: 145
Liitunud: 19:08, 05 02 2006
Asukoht: TÕRVANDI
Kontakt:

Postitus Postitas ruudolf06 »

ei mina võtan keskmiseks väljateenitu,enne maksude mahaarvamist peaks siis olema 7500.-.
e.torro lihtne pritsumees aastast 1995
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist