miskit head mis kaasneb me tööga!

Kõigest mis tuleb pähe kui oled kaua tööst eemal olnud või pritsimajja liiga kauaks jäänud.
Vasta
reinuvader
Postitusi: 77
Liitunud: 09:33, 23 03 2006
Asukoht: valgamaa
Kontakt:

miskit head mis kaasneb me tööga!

Postitus Postitas reinuvader »

Tere!teeks algatuse ja kirjutaks ka miskit head meie tööde-tegemiste kohta või üldse...siis teemasse kõik hea mis meid rõõmustab ja ka hästi on.
teen otsa lahti:Saaremaal pääses pererahvas tulesurmast ning on igati hea lugeda majaomanike tänu...tsiteerin"Tuleb päästjaid südamest tänada,et nad tegid oma parima"!
nii on, me kõik teeme seda tööd teadmisega või suunaga,et me aitame,tuleme appi....siis tuletagu iga mees meelde..palju on ta saanud tänu,kas või käepigistuse või aitähh näol....üsna vähe,jah?minulgi on selle 16a jooksul vaid ühe käe sõrmedel ülesse lugeda kui oldi tänulik....ja ometi võiks olla ju seda rohkem kuna ka kiirabis saab rabatud...muud polegi vaja,ühest tänust piisab ja teeb tuju jälle heaks või loob teadmise,et sind-mind tuletõrjuja,meedik,politsei on vaja ja me tööd hinnatakse.edu kõigile op töötajatele!
konks
Postitusi: 26
Liitunud: 15:18, 11 01 2006
Asukoht: Vanemuise 64
Kontakt:

Postitus Postitas konks »

kõigi maade pritsumehed ühinege
Ivo
Postitusi: 143
Liitunud: 21:17, 07 02 2006
Asukoht: Lilleküla Keskkomando
Kontakt:

Postitus Postitas Ivo »

Vaata aga vaata kui ebaviisakad inimesed Valgamaal elavad.
Hetk mõttepausi ja kohe meenuvad paar tulekahju veel Nõmme komandos töötades (vist oli Seene ja Nurme tänaval) kui tänava elanikud öö otsa kustutajatele pirukaid küpsetasid ja kohvi serveerisid. Nii Nõmme kui ka Lilleküla komandosse on kalleid napse kooos lillede ja tänusõnadega toodud - ja rohkem kui üks kord. Käesurumistest, kallistustest ja õlale patsutustest ei hakka rääkimagi.
Kohe tuli ka meelde, et enamus neist tänulikest on küsinud, et kas te tõesti saate nii vähe palka?
Ivo
Doktor
Postitusi: 1307
Liitunud: 14:24, 11 01 2006
Asukoht: Kuni Nov ' 07 Tartu Keskkomando
Kontakt:

Postitus Postitas Doktor »

Üks mu kursuseõde töötab Tallinna Kiirabis ja käis Ellistes rabapõlengul, andmaks päästjatele vajaduse korral esmaabi. Hiljutisel kohtumisel ei jõudnud ta seal kustutanuid ära kiita. Et nii paksud riided ja 16h järjest metsas vingu j a tuha sees ja tulevad välja ja teevad nalja ja milline palk neil on jne. jne. Ütlesin, et panen ta sõnad foorumisse ja oli selle plaaniga rõõmuga nõus.
Olukord on pisut keerulisem kui esialgu tundub.
Karilaid
Postitusi: 81
Liitunud: 09:38, 28 06 2007
Asukoht: Tallinn Lilleküla
Kontakt:

Postitus Postitas Karilaid »

Meenub hetkel vaid üks mees, kes on mulle kui päästjale tehtud töö eest tänu avaldanud. Uskuge või mitte aga Märt Sults, Kopli Kunstikooli direktor tänas iga meest peale hoovipealse abihoone põlengut isiklikult. Mitteametlik tänu aga jääb millegipärast väga kauaks meelde :-)
Karilaid
___________
Roger. Out...
raigo
Postitusi: 169
Liitunud: 12:49, 03 09 2006
Asukoht: Rapla
Kontakt:

Postitus Postitas raigo »

paar aastat tagasi sai ühe talupidamise kõrvalhoone päästetud.Süttinud oli selles hoones viljakuivati. Muide väljakutsele läksime otse basseinis(füüsilised katsed). Sai seal kõvasti vilja kah veel välja loobitud.Peale põlengut tänas perenaine meid sellega et pakkus kohvi ja võileibu. See jääb meelde.
112
Karilaid
Postitusi: 81
Liitunud: 09:38, 28 06 2007
Asukoht: Tallinn Lilleküla
Kontakt:

Postitus Postitas Karilaid »

:D Võileibadega tuli meelde üks Vääna-Jõesuu suvilaterajooni alaline elanik vanaproua, kellel oli kõrgepinge kaabel kukkunud lillepeenrasse ja ähvardas seal särtsudes peenra kõrval olnud septiku toru süüdata. Tõstsime kaabli ohutumasse kaugusesse ja jäime igaks juhuks voolu väljalülitamist ootama. Teadagi, el. meestel oli tormiga neli tundi vaja aega viita kusagil olulisemas kohas. Lõpuks tädi halastas meile, autoskonutajaile, ja tõi sooja kohvi koos võileibadega :D
Karilaid
___________
Roger. Out...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist