Koolkondade erinevus on vist päris suur kui sa selliste asjadega nii selgelt eristud. Tekib juba mõte, et Pärnus ülepea sireeni ei kasutata.anttil kirjutas:Olen koolitajana sireenideja tulede vilgutamise koha pealt sõna võtnud, aga mulle on nüüdseks selgeks saanud lihtne tõde: lollid õpivad targad teavad isegi. Isiklikult mulle tundub, et enne asi ei muutu kui uuem ja noorem põlvkond peale kasvab. Vanad mehed raiuvad nagu rauda, miks ma rumal inimeseloom peaksin tarkadega vaidlema????
Iseasi kas uus ja kallis päästeauto on õige koht katsetamiseks.
Andreas
Ei ma ei ole kaasi ära andnud. Tulin üleeile puhkuselt. Täna sõitsin Kilingi - Nõmme paagiga Jaagupis õppusel.
Jätkuvalt on minu liikumisvahendiks töö ajal Pärnu 11. Aeg- ajalt kui noored juhid tööl on istun ka tagapingis. Ja päris hea meelega( tahaks ka kuidagi kasulik olla ja noortega sammu pidada).![]()
Kui tuled Pärnusse ja näed pooleldi päri pooleldi vastassuunas liikumas Pärnu autot millel: vilkurid+sireen (pidev ja muutuva tooniga)+ vilkuvad lähi/kaugtuled siis suure tõenäosusega olen see mina.
Doktor kirjutas:Koolkondade erinevus on vist päris suur kui sa selliste asjadega nii selgelt eristud. Tekib juba mõte, et Pärnus ülepea sireeni ei kasutata.anttil kirjutas:Olen koolitajana sireenideja tulede vilgutamise koha pealt sõna võtnud, aga mulle on nüüdseks selgeks saanud lihtne tõde: lollid õpivad targad teavad isegi. Isiklikult mulle tundub, et enne asi ei muutu kui uuem ja noorem põlvkond peale kasvab. Vanad mehed raiuvad nagu rauda, miks ma rumal inimeseloom peaksin tarkadega vaidlema????
Iseasi kas uus ja kallis päästeauto on õige koht katsetamiseks.
Andreas
Ei ma ei ole kaasi ära andnud. Tulin üleeile puhkuselt. Täna sõitsin Kilingi - Nõmme paagiga Jaagupis õppusel.
Jätkuvalt on minu liikumisvahendiks töö ajal Pärnu 11. Aeg- ajalt kui noored juhid tööl on istun ka tagapingis. Ja päris hea meelega( tahaks ka kuidagi kasulik olla ja noortega sammu pidada).![]()
Kui tuled Pärnusse ja näed pooleldi päri pooleldi vastassuunas liikumas Pärnu autot millel: vilkurid+sireen (pidev ja muutuva tooniga)+ vilkuvad lähi/kaugtuled siis suure tõenäosusega olen see mina.
Andreas.R kirjutas:Pildi järgi vaadates jääb süüdi...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist